Кулінарія. Розділ І, ІІ.

Варіативний модуль:  Технологія приготування страв

Розділ І. Культура харчування. Основи технології приготування бутербродів та приготування гарячих напоївУрок 1. 

Урок 1. Раціональне харчування.Сервірування стола та культура приймання їжі.
Урок 2. Види бутербродів. Технологія приготування бутербродів. 
Урок 3. Технологія приготування гарячих напоїв та подавання їх до столу.
Перевір свої знання.
Тест 1. Кулінарія. Раціональне харчування.












Розділ ІІ.  Технологія приготування страв з яєць (6 год.)
Урок 6. 
Харчова цінність   яєць. Технологія     приготування варених страв з яєць  та  вимоги  до їх якості. Приготування страви з варених яєць.
Урок 7.   
Технологія приготування варених та смажених яєчних страв.   
Приготування яєчні.
Урок 8. 
Технологія приготування варених та смажених яєчних страв. Приготування омлету.

Комментариев нет:

Отправить комментарий